PLEAE WAIT WHILE BREAKING THE DEAL....

Kik vagyunk?A DEALBREAKER RÖVID TÖRTÉNETE

A Dealbreaker kipróbált arcok gerillafőzdéje.

https://dealbreaker.hu/wp-content/uploads/2021/05/poured-general-3-640x850.png
https://dealbreaker.hu/wp-content/uploads/2021/05/7.jpg

SÖRÖK A SPEKTRUM SZÉLSŐ VÉGEIRŐL.

A Dealbreaker kipróbált arcok gerillafőzdéje. Pazinczár Péter neve egyrészt a TuffBuzz miatt lehet ismerős, Rebák Tibor pedig olyan nemzetközi főzdéknél töltött éveket sörfőzőként, mint a BrewDog, a Signature Brew vagy a Poppels. Legnagyobb dobásunknak viszont a BPBW Budapest Beer Weeket tartjuk, amelynek mindketten alapítói és főszervezői is vagyunk egyben, de 2020 márciusában mi lettünk az új kapitányok a Csakajósör és a Hopaholic fedélzetén is. 

A Dealbreaker tehát valahol a korábban megkezdett közös munkánknak a folytatása is, söreinkben pedig igyekszünk eleget tenni nehezen megalkuvó jellemünknek. Minden érthetetlen csavar mögött véresen komoly gondolatok vannak, a legjobb alapanyagokkal, de bohóckodás nélkül megvalósítva, legyen szó egykomlós NEIPA-ról, cold brew kávés Berliner Weisse sörről, hidegkomlózott Imperial Stoutról vagy éppen 1.8%-os mikro IPA-ról.

Bár folyamatosan jövünk ki egyszeri és új főzetekkel, Jump Ship, Clickbait és Unconditional Love söreinkkel 2021-ben egyfajta alapszortiment is kialakult.

FELIRATKOZOK

A DEALBREAKER HÍRLEVÉLRE